FOLLOW OUR WORLD

HOLD DIG OPDATERET OM REDKEN OG BLIV INSPIRERET

NO BLOW DRY? NO PROBLEM!

NO BLOW DRY STYLING

Trenger håret en pause fra varmeverktøy? Har du ikke tid til å føne håret? Eller vil du bare ha en avslappet og naturlig look? Uansett grunn så vil Redkens nye No Blow Dry gi deg fantastisk tekstur mens du lar håret lufttørke.

Inneholder Air-Tex teknologi med 2 typer polymer: en hurtigtørkende polymer som hjelper med å redusere tørketiden, og en fleksibel polymer for lett kontroll med bevegelse.

AIRY CREAM til fine/tynne hårtyper tilfører lettvektig tekstur og fylde
JUST RIGHT CREAM til mediumtykt hår tilfører lettvektig kontroll og bevegelse

Møt det nye ansiktet utad for Redken styling – modellen Sara Cummings. Hun fronter No Blow Dry lanseringen med avslappede looker som viser allsidigheten hennes som modell. Følg @redken for å se mer av Sara Cummings og våre nyheter!

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

GLOW DRY!

DON'T JUST BLOW DRY - GLOW DRY!

Nye Diamond Oil Glow Dry

Den første «blow-dry-loving», oljeinfuserte pleieserien designet for å oppnå din mest glansfulle, lettvektige og raskeste «blow-dry»! Serien er en blanding av en lettvektig hårskrubb, glansgivende shampoo og flokeløsende pleie. Resultatet er et superglansfullt hår med et optimalt grunnlag for blow-dry styling. Produktene er formulert med amlaekstrakt og korianderfrøolje. Don’t just blow-dry, glowdry!

Prepp håret for varmestyling med en enkel 3-trinnsprosess.

  1. Glow Dry Gloss Scrub eksfolierer håret med arganskall for å forsiktig fjerne urenheter, stylingrester og fremheve glans.
  2. Glow Dry Gloss Shampoo rengjør forsiktig og gir lett glans.
  3. Glow Dry Gloss Conditioner pleier og gir glans samtidig som det gjør håret lett å gre ut, og etterlater håret luftig og lett.
    • Avslutt med å påføre Diamond Oil Glow Dry Shine Oil i vått eller tørt hår for intens glans og frizz-kontroll.

Suki Waterhouse!

Diamond Oil Glow Dry lanseringen inkluderer en sosiale medier-kampanje med vår egen Redken Muse Suki Waterhouse. Den britiskfødte modellen og skuespilleren er ansiktet til Burberry, har gått utallige visninger, har flere filmprosjekter på vei, og vært på forsiden av store internasjonale magasiner som Love Magazine, Stylist, Vogue, Tatler, Elle UK og Allure UK. Følg kampanjen på @redken og @sukiwaterhouse for å se mer av skjønnheten.